Mini Kol Germe ve Lazer Lipoliz

mini_kol_germe_bursa_ali_tufan_soydanLazer teknolojilerinin gelişmesi, lazer lipoliz, lazer liposuction işleminin yaygınlaşması ve son dönemlerde popüler hale gelen mini kol germe işlemi ile kol estetiği artık yeni bir döneme girdi diyebiliriz. Lazerin cilt sıkılaştırma etkisi ve mini kol germe ameliyatının çok daha kısa ve küçük izler bırakması ile hasta memnuniyet derecesi çok daha yüksek hale geldi.

Eski uygulamalarda kol sarkmaları veya bölgesel yağ fazlalıklarının tedavisinde temel anlamda 2 ayrı uygulama yapılırdı:

- Eğer cilt sarkması çok fazla ise klasik kol germe ameliyatı önerilirdi. Klasik kol germe ameliyatının ortaya çıkardığı izler ise pekçok kişi açısından tolere edilemiyordu...

- Eğer sadece bölgesel yağ fazlalığı varsa liposuction işlemi yapılıyordu...Klasik liposuction işleminde ise cilt sarkması problemi ortaya çıkabiliyordu...

Günümüzde ise lazer lipoliz işleminin cilt sıkılaştırma etkisi ve mini kol germe ameliyatının yaygınlaşmaya başlaması ile kol estetiği işlemlerinde memnuniyet oranı gittikçe artmaya başladı. Lazer lipoliz /liposuction işlemi bilindiği gibi bölgesel yağ fazlalığı olan kişilerde son dönemin en popüler uygulamalarından. İşlemin lokal anestezi ile yapılabiliyor olması, ağrı-sızı miktarının daha az olması, morluk ve iyileşme süresinin kısalması ve en önemlisi lazerin cilt sıkılaştırma etkisi kol estetiğinde yeni bir dönem başlattı.

Mini kol germe işlemi ise gittikçe klasik kol germe ameliyatının yerini almaya başladı. Klasik kol germe ameliyatında kol arkasında ortaya çıkan izler genelde hastalar açısından rahatsız edici oluyordu. Mini kol germe ameliyatında ise izler sadece koltuk altında kalıyor, kolda ekstra bir iz bırakılmıyor. Dolayısı ile karşıdan bakan bir kişinin izleri görmesi pek mümkün olmuyor.

Lazer Lipoliz ile Kol Germe Ameliyatının Avantajları

- Kişinin kol bölgesinde bölgesel yağ fazlalığı var ve kol büyük ve geniş görünüyorsa; lazer lipoliz lazer liposuction işlemi hem yağ fazlalığının tedavi ediyor hem de cilt sıkılaşma etkisi yaratıyor.

- Kişinin kolunda cilt sarkması ve fazlalığı var ise yine lazer lipoliz işlemiş yapılıp yağ fazlalığı alınıyor ve cilt fazlasını tedavi etmek için mini kol germe operasyonu da ekleniyor. Böylece ortaya çok daha az ve kısa bir izle işlem gerçekleştirilmiş oluyor.

- Lazer lipoliz ve mini kol germe işleminin en büyük özelliklerinden biri de işlemin kombine olarak uygulanabilmesi. Yani aynı seansta hem cilt fazlalığını tedavi etmek hem de yağ fazlalığından kurtulup cilt sıkılaştırma etkisi yaratmak mümkün hale geliyor.

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Bize Ulaşın

icon

Esentepe Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Neşe Sok. No:6 Kat:4 D:12 Nilüfer - BURSA

telefon +90 224 242 00 57
+90 533 593 18 03 Whatsapp

facebook_ali_tufan_soydan9 [email protected]

facebook_ali_tufan_soydan| facebook_ali_tufan_soydan4| facebook_ali_tufan_soydan5| facebook_ali_tufan_soydan6