Işık Dolgusu

peeling_leke_tedavisi_bursaÇevresel etkenler, güneş hasarı ve genetik sebepler... Cildimiz zamanla parlaklığını ve dolgunluğunu kaybediyor. Özellikle orta yaş dönemlerinde hissedilen bu şikayetler için önceki dönemlerde tedavi seçenekleri sınırlıydı. Son dönemlerde ise bu tür şikayetlerin tedavisinde kullanılabilecek yeni tür dolgular ortaya çıktı. Bunlardan en çok bilineni Işık dolgu veya redensity 1. Ciltte yeniden ışık yansıması sloganıyla diğer firmalar da bu kervana katıldı ve yeni bir tür dolgu oluştu. Hidrate edici (su ve nem kazandırma) dolgular ve ışık dolgular.

Bu tür dolguların en önemli özelliği dolgu maddesine entegre mezoterapi ajanları içermesi. Yani uygulama yaparken 2 ayrı yöntemin de avantajlarından faydalanmış oluyorsunuz.


Işık Dolgusu Uygulaması Ne Sıklıkla Yapılır?

Uygulama 3 hafta aralıklarla 3 seans şeklinde yapılıyor. Nispeten ağrısız bir uygulama. Ödem ve morarma gibi yan etki olasılıkları da hayli düşük.


Işık Dolgusu Hangi Bölgelere Uygulanır?

Işık dolgusu en sık yanak bölgesine uygulanıyor. El sırtı ve dekote bölgesi ile göz çevresi diğer uygulama alanları. Uygulandığı bölgede hem dolgunluk sağlıyor hem de cildi besleyerek yaşlanma belirtilerini geriye çeviriyor. Cildi besleyici ajanlar barındırması ile nem tutma kapasitesi artıyor ve canlı ve parlak bir görünüm ortaya çıkıyor. Antioksidan özellikleri ile yaşlanma karşıtı tedavilerde kullanılıyor. Kalıcılık süresi ise yaklaşık 1 yıl. Işık dolgusu yaptıran kişilerde tekrarlayan uygulamalarda etkileri daha güçlü oluyor.

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Bize Ulaşın

icon

Esentepe Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Neşe Sok. No:6 Kat:4 D:12 Nilüfer - BURSA

telefon +90 224 242 00 57
+90 533 593 18 03 Whatsapp

facebook_ali_tufan_soydan9 [email protected]

facebook_ali_tufan_soydan| facebook_ali_tufan_soydan4| facebook_ali_tufan_soydan5| facebook_ali_tufan_soydan6