Göz Altı Işık Dolguları

göz_altı_ışık_dolgu_fiyatGöz çevresi estetik yüz ifadesinin en önemli unsurlarından biridir. Genetik faktörler, çevresel etkenler ve yaşla birlikte tüm yüz de olduğu gibi göz çevresinde de bazı değişiklikler ortaya çıkar. Bu değişiklikleri şu şekilde özetleyebiliriz;

  • Kaz ayakları adı verilen göz kenarlarında oluşan çizgiler
  • Alt göz kapağında ortaya çıkan çizgiler
  • Alt göz kapağının gevşek bir hal alması ve göz bebeği ile göz kapağı arasında göz akının belirginleşmesi
  • Göz altlarında derin olukların ve halkaların oluşması
  • Göz altı torbalarının oluşumu
  • Göz altı morluklarının oluşması

Tüm bu değişiklikler alt göz kapağı ile ilgili değişikliklerdir. Zaman içerisinde tabi ki üst göz kapağında da bazı değişiklikler ortaya çıkar fakat alt kapak değişiklikleri yaşlanma belirtileri açısından daha dramatiktir.

Son dönemlerde özellikle alt göz kapağındaki torbalanmaların tedavisinde yeni bir tedavi yöntemi geliştirildi. Göz altı ışık dolgusu veya Redensity II adı verilen bu dolgu türü sayesinde göz kapağına müdahale etmekdaha kolay hale geldi.

Göz Altı Işık Dolgularının Diğer Dolgulardan Farkı?

Göz altı ışık dolgusunu diğer dolgulardan ayıran en önemli özellik enjekte edildiği anda tedavi sonuçlarının ortaya çıkması. Dolgunun içinde yer alan renk açıcı diğer ürünler de göz altı morluklarının ve yaşlanma belirtilerinin dönüştürülmesinde rol alıyor. Etkinlik süresi yaklaşık 1 yıl olan bu dolguların enjeksiyonunda anesteziye ihtiyaç duyulmuyor çünkü dolgunun içinde ağrı kesici özellikte ilaçlar da var. Uygulama alanında bir miktar ödem ve morluk oluşabiliyor fakat bunlar genellikle 2-3 gün içerisinde son buluyor. Göz altı dolgusu göz çevresine uygulanabilecek diğer yöntemlerle de kombine edilebiliyor. Özellikle elmacık kemiği ve yanak bölgesine hacim kaybı olan kişilerde, kombine tedaviler ile sonuçlar çok daha etkin hale geliyor.

Özetle, göz altı ışık dolgusu veya Redensity II; göz altı halkaları, göz altı morlukları ve küçük torbalanmaların tedavisinde oldukça etkin ve yüz güldürücü sonuçlar doğuruyor.


Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Bize Ulaşın

icon

Esentepe Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Neşe Sok. No:6 Kat:4 D:12 Nilüfer - BURSA

telefon +90 224 242 00 57
+90 533 593 18 03 Whatsapp

facebook_ali_tufan_soydan9 [email protected]

facebook_ali_tufan_soydan| facebook_ali_tufan_soydan4| facebook_ali_tufan_soydan5| facebook_ali_tufan_soydan6